Om oss

SKINMEDICAL i Stockholm drivs av Ulrica Ericsson, 0708-206808 och ulrica@skinmedical.se
Ulrica är Cidescodiplomerad, auktoriserad hudterapeut, hudhygienist och medlem i SHR. Tidigare jobbade hon som utbildare åt kosmetikmärket Kanebo Sensai. Mellan 1990 och 2011 drev Ulrica tre egna salonger på Kungsholmen: Per Te, Sensai Hud & Naglar och Sensai Hud & Skönhet. På SKINMEDICAL i Stockholm arbetar Ulrica med resultatinriktade produkter och behandlingar. Det sträcker sig från traditionella ansiktsbehandlingar till kemiska peelingar. De medicinska hudprogrammen som Ulrica arbetar med är ZO skin health, Forlled, Glow skin beauty, PRX-t33 och Universkin. Dessa har en väldokumenterad effekt när det gäller hudföryngring, reducering av pigment, förbättring av grov hud, acne och andra hudåkommor. Vi säljer även Make Up från Colorscience och Glow skin beauty.
SKINMEDICAL i Stockholm har ett nära samarbete med Conturkliniken som erbjuder det mesta inom estetisk kirurgi.

Legitimerad kiropraktor och diplomerad massage- och spaterapeut Måns Linderoth, tel: 076-1191481 och mans@skinmedical.se

Aukt. Hudteraput Anneli Wästerlund, tel: 0709-393569 och anneli@skinmedical.se
Anneli är Aukt. Hudterapeut och medlem i SHR och har drivit eget företag i många år.
I hennes utbud hittar ni behandlingar som Ansiktsbehandling, Dermapen, Cryopen, Diatermi Yumilashes för att nämna några.

Aukt. Hudteraput och laserterapeut Natassa Kasagianni, tel: 0704-857456 och natassa@skinmedical.se
Natassa är Aukt. Hudterapeut med stor erfarenhet av hårborttagning men arbetar även med permanent make-up.
Permanent hårborttagning med diod-laser är den säkraste och snabbaste metoden som kan erbjudas. Epilia-maskinen är en unik utrustning som kombinerar två energier, diod-laser samt radiofrekvens, och därmed effektiviserar resultatet. Med ett inbyggt kylsystem blir behandlingen mer komfortabel än tidigare generationens laser- och ljusbehandlingar. De radiofrekventa vågorna bidrar till att även ljusare/tunnare hårstrån kan behandlas med goda resultat. Behandlingsplanen varierar beroende på område samt typ av hår men som tumregel kan man räkna med 6-8 behandlingar.

Varmt välkommen!

Ulrica, Måns, Natassa & Anneli 

 

shr

cidesco2

conturkliniken