Om oss

SKINMEDICAL i Stockholm drivs av Ulrica Ericsson
Ulrica är Cidescodiplomerad, auktoriserad hudterapeut, hudhygienist och medlem i SHR. Tidigare jobbade hon som utbildare åt kosmetikmärket Kanebo Sensai. Mellan 1990 och 2011 drev Ulrica tre egna salonger på Kungsholmen: Per Te, Sensai Hud & Naglar och Sensai Hud & Skönhet. På SKINMEDICAL i Stockholm arbetar Ulrica med resultatinriktade produkter och behandlingar. Det sträcker sig från traditionella ansiktsbehandlingar till kemiska peelingar. De medicinska hudprogrammen som Ulrica arbetar med är ZO skin health, ZO Medical, Obagi Nu derm, Vi derm och Jan Marini. Dessa har en väldokumenterad effekt när det gäller hudföryngring, reducering av pigment, förbättring av grov hud, acne och andra hudåkommor. Vi säljer även Make Up från Colorscience och Glo minerals.
SKINMEDICAL i Stockholm har ett nära samarbete med Conturkliniken som erbjuder det mesta inom estetisk kirurgi.


Massageterapeuten Lena Hällgren
Lena är utbildad massör vid Ma-Uri Institute i Århus, Danmark 1999. Sedan dess har hon drivit eget företag. Lena erbjuder Ma-Uri massage, en helande massage för kropp och själ samt ger konsultationer i Aura-Soma färghealingterapi. Hon har lång erfarenhet av meditation och yoga och leder grupper i meditation och avspänning.
I grunden är Lena skådespelare och arbetar även i näringslivet runt kommunikationsfrågor och bemötande. www.solvere.se


Legitimerad kiropraktor och diplomerad massage- och spaterapeut Måns Linderoth
Måns har tidigare jobbat på Sturebadet och nu finns han hos oss på Skinmedical. 1995 gick han sin första massagekurs och har sedan dess haft ett brinnande intresse för massage. Han har hela tiden lärt sig nya tekniker och metoder och har även utvecklat sin egna metod. Måns använder sig av en massageteknik där han jobbar med underarmarna. Det är väldigt behagligt och behandlingen kan vara både djup eller mjuk efter kundens önskemål.
Som kiropraktor kan man behandla både muskler och leder och metoderna som används är kiropraktisk mjukdelsbehandling som massage, muskeltöjning och triggerpunktsbehandling  eller kiropraktisk ledbehandling som mobilisering och manipulation.


Frida Ekberg Nyman Diplomerad Permanent Make Up Artist

Frida är i grunden utbildad undersköterska och har tidigare arbetat på Sophiahemmet i Stockholm. Hon har mellan 2010–2017 varit anställd hos en av Stockholms största plastikkirurgikliniker. Frida är diplomerad Permanent Make Up Artist (PMU) med specialisering inom Microblading och resultatinriktade behandlingar såsom Microneedling. Med sin bakgrund inom kirurgi och operation har Frida ett hygientänk med dokumenterade rutiner där patientens hälsa och säkerhet alltid sätts i första rummet. Frida driver sedan 2017 företaget EVERLY Stockholmâ som inriktar sig på effektiva behandlingar med långvariga, permanenta, resultat som skapar en visuell skillnad.

 

Varmt välkommen!

Ulrica, Lena, Måns & Frida

 

shr

cidesco2

conturkliniken