Medicinsk hudvård

523584_10151580579220575_502771598_n

Är du en av många som har kämpat länge med hudproblem? Har du prövat i stort sett alla behandlingar och produkter på marknaden?

Hos SKINMEDICAL får du den hjälp du behöver. Vi utgår från att varje kund är unik och att vi därför måste arbeta med olika behandlingar och hudvårdskoncept från fall till fall. Detta sker alltid i nära samråd med dig som kund och i vissa fall även med läkare eller sjuksköterska. Vi börjar med en personlig konsultation.

Nära samarbete med läkare och sjuksköterskor vid Conturkliniken i Stockholm

SKINMEDICAL arbetar i huvudsak med medicinsk hudvård med delvis receptbelagda produkter. Det kan vi göra eftersom vi arbetar i team med läkare på Conturkliniken på Kommendörsgatan i Stockholm. Våra hudvårdsbehandlingar kan också kombineras med IPL-behandlingkemisk peelinglaserpeeling och injektionsbehandlingar för att uppnå ett optimalt resultat.

Marknadens bästa hudvårdsprogram

SKINMEDICAL erbjuder följande hudprogram: ZO skin health, Forlled, Glow skin beauty, PRX-t33 och Universkin. I många fall kombinerar vi olika hudvårdsprogram och produkter för att kunna erbjuda behandlingar som ger bästa tänkbara resultat.

Gemensamt för våra hudvårdsprogram är att de stimulerar collagentillväxten. Fina linjer och rynkor reduceras, huden blir mjukare, blodcirkulationen stimuleras, elasticiteten förbättras och grova porer minskas. Huden får en jämnare färg och blir mer motståndskraftig.

Produkterna vi använder innehåller C-vitamin, A-vitamin, frukt- och glycolsyror och pigmentreglerande krämer.

 

Behandlingsresultat

behandlingar