Kiropraktik & mjukdelsbehandling

Jag hälsar gamla och nya kunder hjärtligt välkomna till mig på Skinmedical i Stockholm. 
Ända sedan 1995, då jag gick min första massagekurs, har jag haft ett brinnande intresse för massage och jag har hela tiden haft ett stort intresse av att lära mig nya tekniker och metoder och har även utvecklat min egen metod. För att man som terapeut inte själv ska få skador så är det mycket viktigt med en bra arbetsmetod. Jag använder mig oftast av massagetekniker där jag använder underarmarna. Det är väldigt behagligt och behandlingen kan vara både djup eller mjuk efter kundens önskemål.

1997 började jag arbeta som massageterapeut på Sturebadet och numera driver jag Måns kiropraktik och massage hos Skinmedical.

Utbildning

  • Jag är utbildad massör och massageterapeut från Axelsons.
  • År 2000 kände jag att jag ville skaffa mig en högskoleutbildning och läste till kiropraktor på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och jag tog min examen 2005 och 2008 blev jag legitimerad kiropraktor.
  • Jag har även läst på Naprapathögskolan i tre terminer och utbildat mig till Spa-terapeut på Kerstin Florian.

Som kiropraktor kan man behandla både muskler och leder och metoderna som används är kiropraktisk mjukdelsbehandling som massage, muskeltöjning och triggerpunktsbehandling  eller kiropraktisk ledbehandling som mobilisering och manipulation. Den behandlingsmetod som passar mig bäst att jobba med är kiropraktisk mjukdelsbehandling  men jag erbjuder även ledbehandlingar.

Aktivatorbehandling

aktivatorbehandlingEn activator är ett kiropraktiskt instrument som ger små snabba impulser. Det är en mycket mild och skonsam teknik som är mycket effektiv och som ger fantastiskt bra behandlingsresultat. Om du tycker att det är obehagligt med kiropraktiska justeringar och är rädd för kiropraktik eller tycker det är obehagligt med ”knakljudet” så kan jag varmt rekommendera activatortekniken. Det är en mycket mild och skonsam teknik och det hörs inget ”knak”.

Hjärtligt välkommen!

Prislista

1. Kiropraktisk undersökning: 295kr.

2. Kiropraktik 30-40 min: Undersökning, kiropraktisk led- och mjukdelsbehandling: 595kr.

3. Kiropraktisk mjukdelsbehandling 30 minuter:  500kr.

4. Kiropraktisk mjukdelsbehandling 60 minuter:  790kr.

5. Kiropraktisk mjukdelsbehandling 90 minuter: 1185kr.

6. Kiropraktisk mjukdelsbehandling 120 minuter: 1580kr.

7. Kiropraktisk mjukdelsbehandling 180 minuter: 2370kr.

Välj mellan en lätt/djup muskelmassage, eller en terapeutisk behandling där jag kombinerar massage, triggerpunktsbehandling och muskeltöjning. I den terapeutiska behandlingen fokuserar jag på ett eller flera problemområden och behandlar både symtom och orsak.

Klippkort

Klippkort 5 gånger 30 minuter, kiropraktisk mjukdelsbehandling: 2250kr.

Klippkort 5 gånger 60 minuter, kiropraktisk mjukdelsbehandling: 3555kr.

Klippkort 5 gånger 90 minuter, kiropraktisk mjukdelsbehandling: 5335kr.

*10% rabatt till studenter och pensionärer på kiropraktisk mjukdelsbehandling.

 

För bokning och information kontakta mig på:

076-119 14 81
mans@skinmedical.se

BOKA TID