Jan Marini

Jan Marini Skin Research startades av hudforskaren Jan Marini i San Diego, Californien, 1994. Jan Marini håller många patent och var huvudpersonen bakom framtagandet av AHA i hudvård. Jan Marini har ägnat åtskilliga år åt forskning och utveckling av C-vitamin-produkter. Jan Marinis produkter håller toppklass. Både kvinnor och män i alla åldrar med hudproblem som solskador, rynkor och linjer, pigmentfläckar, sträckmärken, rosacea och acne har nytta av hennes effektiva produkter. Alla produkter är allergigodkända och ej testade på djur.

Hudvårdsserien Kin Management system – hudvård i 5 steg från Jan Marini.

Kin Management-systemet är väldigt logiskt. Man kan sammanfatta det med att det handlar om en inledande rengöring, därefter tre behandlande serum och avslutningsvis ett skydd för huden. Det blir inga tjocka lager av creme, eftersom produkt 2-4 snabbt penetrerar huden och arbetar djupare ner än i bara hudytan. Produkterna arbetar i dermis (den egentliga huden) med att stärka och behandla.

Steg 1: Rengör/Cleanse
Produkter för rengöring. Tar bort makeup och rengör och förbereder huden för kommande produkter.

Steg 2: Behandla/Förnya (Rejuvenate)
Serum som på djupet behandlar pigmentering, ålderstecken, arbetar på collagenet och förbättrar hudenskvalitet på en djup nivå.

Steg 3: Förbättra hudytansstruktur (Resurface)
Produkter som arbetar med hudens struktur. Behandla acne, acneärr, synliga tecken på åldrande, förtjockad hy, ojämn hy, solskador som pigmenteringar etc.

Steg 4: Återfukta (Hydrate)
Produkter för intensiv återfuktning av huden även anti-agevård.

Steg 5: Skydd (Protect) SPF 30 skyddar huden dagtid
Produkter för solskydd med hög solskyddsfaktor.