Ansiktsbehandling

Beauty Series 90 min: 1450 kr
Ansiktsbehandling med peeling, portömning, massage och mask. Passar samtliga hudtyper och åldrar. Bra start före ett hudvårdprogram.

Ansiktsbehandling 60 min: 1250 kr
Djuprengörande ansiktsbehandling med peeling, portömning och mask.

Konsultation 30 min: 350 kr
ZO SKIN HEALTH BEHANDLINGAR

ZO Stimulation Peel 45 min: 1500 kr
Anti-Aging Formula
En stimulerande behandling som kombinerar tre effektiva syror med aktiva ingredienser för att öka cellförnyelsen och bekämpa linjer och rynkor. Huden blir mjuk, jämn och får omedelbart en fantastisk lyster. Perfekt som lunch- eller party peel och rekommenderas i kur för ett långvarigt och bättre resultat.

ZO Ultra Hydration Treatment 45 min: 1650 kr
Anti-Aging Formula
Detta är en stimulerande och fuktgivande hudbehandling som förebygger fina linjer och rynkor, jämnar ut hudtonen och återställer fuktbalansen omedelbart. Ansikts och nackmassage utförs i en cocktail av botaniska extrakter och vitaminer som verkar mycket lugnande, kylande och lindrande på irriterad och känslig hud.

ZO Skin Brightening Treatment 70 min: 2100 kr
Anti-Aging Formula
Lyxig behandling som kombinerar hudförnyande AHA-syror, pigmenthämmare, vitaminer och flera stimulerande ingredienser för att mjukgöra huden omedelbart, jämna ut hudtonen, verka uppstramande och ge huden mängder med lyster! Ansikts -och nackmassage ökar cirkulationen och förbättrar upptaget av specialmasken samt serumen som appliceras efteråt, samtidigt som den verkar avstressande i en tuff vardag.

ZO Signature Treatment 90 min: 2100 kr
Anti-Aging Formula
En komplett och hudförnyande behandling för både ansikte, hals och dekolletage. Denna stimulerande behandling anpassas till de olika områdena för att uppnå ett optimalt resultat. En sammensättning av effektiva ingredienser mjukgör huden, verkar uppstramande, jämnar ut hudtonen och förebygger fina linjer och rynkor. Ansikts- och nackmassage ökar cirkulationen och effekten av de aktiva ingredienserna samtidig som den verkar avstressende.

ZO Blemish & Oil Control Treatment 75 min: 1800 kr
Anti-Aging Formula
Perfekt för dig som upplever att du blir blank i huden under dagen eller som har tilltäppta porer och orenheter. En väldigt effektiv djuprengöring där ackumuleringen av döda hudceller exfolieras bort och en specialmask absorberar och bekämpar talg och orenheter. I tillägg utförs en ansikts- och nackmassage som verkar otroligt lugnande, kylande och lindrande på en irriterad och känslig hud med orenheter. Huden blir renare och klarare, samtidigt som huden stimuleras och aktiveras.

ZO Clear Up 75 min: 1250 kr
Effektivisering av den klassiska djuprengöringen. Extra exfoliering och aktiverande serum i samband med portömning kommer öka cellförnyelsen, verka hudföryngrande och ge en mjuk och strålande hud. Kraftiga antioxidanter och antiinflammatoriska ingredienser bidrar till att skydda din hud mot framtida skador.

Frans- och brynfärg
Fransfärgning 30 minuter: 450 kr
Frans- och brynfärg 40 min: 490 kr

 

BOKA TID